“Boost din selvkærlighed”

Min anmeldelsen af bogen “Boost din selvkærlighed” af Psykolog Mette Holm, er en del af Readathon serien hos https://bloggersbyheart.dk/ hvor bloggere kommer med deres anbefalinger til sommerlæsningen.

Med bogen vil Mette Holm vil give dig et kærligt boost til mere selvkærlighed. Et boost der hjælper dig til at skabe gode dage, flytter dig fra modstand i dit liv. Få dig til at tænke tanker der giver dig den bedste livskvalitet og skabe en virkelighed, du elsker.

De fleste kender til følelsen af at stå følelsesmæssigt på bunden og kigge op mod den blå himmel, og ikke vide hvordan du flytter dig op mod lyset igen? At dit liv er fyldt med tyngde, manglende håb og ensomhed? Den eneste vej op er hvis du beslutter dig for at ville en forandring, at gå mod lyset, mod dine drømme! 

Når første beslutningen er taget og du har taget ansvar for dit eget liv, om at være din egen bedste ven og fylde dit liv med positive tanker, kan du begynde din rejse OP.

Rejsen fra mørket til lyset er ikke let. Du står ofte alene med denne indre rejse. Men der er hjælp at hente i psykolog Mette Holms bog “Boost din selvkærlighed”. Her har hun samlet 100 af hendes små livskloge ord og sætninger, som hun i flere år dagligt har sendt ud til 50.000 læsere af hendes nyhedsbrev. 

Bog mette Holm

Med bogen i hånden har du altid en god ven ved hånden. Du kan læse en side el flere efter behov, men alle indeholder de ord til at løfte dig op. Løfter din energi, din selvfølelse og mod. Så du løfter dig OP mod lyset, 

Mette Holms mission om at give sine læsere et boost til mere selvkærlighed, synes jeg hun er kommet rigtig godt i mål med. Bogen er skrevet på en sådan måde at det er nemt at omsætte de opløftende skrevende ord til handling og positive tankemønstre for den enkelte og gør derfor bogen utrolig brugervenlig.

Mette Holms bog boost din selvkærlighed – er gået hen og blevet min ynglings selvhjælpsbog. Bogen har defor mine varmeste anbefalinger. Jeg glæder mig til at fordybe mig i flere af Mette Holms bog i fremtiden.

Bogen er fra https://muusmann-forlag.dk/ og kan købes online og i de fleste fysiske butiker landet over. Forlaget Mussmann har også har været så venlige at sponsorerer et eksemplar som jeg har kunnet fordybe mig i.

Som en del Bloggers By Hearts Readathon serien, kan du i morgen læse endnu en anbefaling til sommerens læsning. Der udgiver min blogger kollega Susanne hendes anbefanling på https://sundtforto.dk/. Hvor du desunden også vil finder mange lækre opskrifter du kan prøve af 🙂

God læse lyst.

xoxo Didde