Jeg vil gøre det kort

For at starte med det nemme er her lidt fakta om mig. Som navnet på bloggen siger, så hedder Didde Plet. Jeg er 44 år gammel og har 3 dejlige unger. Pigerne Andrea og Clara på 15 år og Bertil Nino på 8 år. For 4 år siden blev jeg skilt og vi har siden boet i en lejlighed i Vejle midtby.

Jeg blev for mange år siden uddannet som ergoterapeut og sundhedscoach, og har arbejdet inden for det sociale og sundhedsfaglige område i mange år. Mit behov for at skabe mit eget og bruge min kreativitet mere presser på. Det har ført til at jeg har startet denne blog – som et rum hvor jeg kan lege og dele den side af mig selv.

Et andet område der ofte fylder meget i mit liv, er at 2 af mine 3 børn har ADD og at jeg også selv har ADD. Det præger vores hverdag meget og har gjort det de sidste 10 år. Jeg ville gerne bruge de erfaringer til noget positivt, som andre måske kan få glæde af. Så det vil jeg også dele ud af her på bloggen.

Jeg har ikke kunnet holde mig til et emne på bloggen. Det er nok også et meget godt billed på hvem jeg er. Jeg er mange ting, kvinde, mor, single osv. Og så har jeg en bred vifte af interesser, alt fra selv udvikling/selv indsigt, sundhed/motion og mode til boligindretning, have og kreative projekter.

Så velkommen til min blog – en personlig blog om det der fylder af stort og små i mit liv. Håber du bliver glad for at følge mig.

Kærlig hilsen

Didde