Rigtig hjertelig velkommen til min blog. Jeg er så utrolig glad for du har fundet vej herind, til mit lille hjørne af internettet.

Det er aldrig for sent til en lykkelig fremtid

Dette citat har jeg lånt af min far og er efterhånden også blevet til mit. Det beskriver så fint at du altid har mulighed for at flytte dig, skifte retning eller gøre noget anderledes – hvis du tror det giver dig mere lykke.

Det beskrive også den proces jeg har været igennem i flere år og årsagen til at jeg har startet denne blog. Da det er min tanke at jeg med den kan skabe en vej til større lykke i mit liv 🙂

HVEM ER JEG?

Mit navn er Didde Bache Plet, og jeg driver min blog på 1.år. Jeg er 45 år og oprindeligt fra Ry. Jeg har dog boet i vejle i godt 14 år nu, så det må jo nok betegnes som min hjemby. Først boede jeg i en dejlig murermester villa som vi selv satte i stand. Men efter jeg blev skilt for 5 år siden, har jeg om mine 3 børn boet i en stor andelslejlighed i Vejle Midtby.

Du kan også følge med på min instagram, hvis du er mere til de hurtige opdateringer.

Tag et kig rundt på bloggen og skriv gerne din mening eller kommentar til mig. Også hvis du har et emne du synes jeg skal skrive om.

Det skal du vide om bloggen

Blogetik

Bloggen samarbejder nogen gange med en virksomhed om et produkt og tjener til bloggen på den måde. Hvis et indlæg er en reklame, vil det tydeligt fremgå øverst i indlægget. Jeg skriver kun om de produkter og ydelser, som er i overensstemmelse med bloggens niche og mine egne personlige interesser. Du kan læse mere om samarbejde her.

Reklamelinks

I mine indlæg kan nogle af de links jeg deler, være reklamelinks. Det betyder, at når jeg linker til en webshop, så får jeg en procentdel, hvis I køber noget via linket. Det koster jer absolut ikke noget som helst 🙂 Jeg vil altid gøre opmærksom på det, når der er tale om disse links. Du kan også kigge forbi min side med rabatkoder. Der er det altid muligt at finde flere gode tilbud :-).