Mine planer for februar 2021 bære præg af årstiden og ikke mindst de restriktioner vi lever uden fortsat. Januar 2021 her været lang synes jeg. Det synes jeg nu altid januar er, men i år har den været ekstra lang.

Jeg tænker vi alle kæmper det bedste vi kan for at holde tungen lige i munden, mens vi Jonglere med hjemmeskole, hjemmearbejde og alle de andre projekter vi har på programmet. Jeg indrømmer gerne jeg synes det er op af bakke for tiden og med gårsdagens forlængelser af COVID-19 restriktionerne så skal jeg virkelig hanke mig selv op i nakken

Hvad er mine planer for februar 2021 så? Mit primær fokus for februar skal være på trivsel. For jeg kan mærke vi herhjemme alle er ved at køre trætte i at gå op og ned af hinanden dagen lang og alle de begrænsninger vi oplever. Så både trivsel for mig selv, men også trivsel for mine unger ikke mindst. Så jeg vil forsøge at starte februar med et skud frisk energi og glædes ved at vi med langsomme skridt nærmere os foråret.

Hvad byder februar på….

Februar byder jo som altid på vinterferie. Og den ser jeg meget frem til, da jeg har mine børn i denne ferie. De store piger på 16 år, har godt nok allerede planer med veninder (i begrænset mængder og udenfor) samt vagter på deres arbejde. Vi må jo ikke rigtig bevæge os nogen steder hen pga af ned lukningen. Men bare det at have en hel uge UDEN hjemmeskole mm. og hvor vi kun skal hygge, det bliver nu dejligt.

Og så skal jeg gå en masse ture i Vejle og omegne. Jeg har sat mig for at jeg i år vil tilbage i en bedre fysisk form. Så jeg vil fortsætte de gode sunde tiltage jeg har været i gang med at bygge op i januar og eventuelt også sætte lidt flere sunde tiltag i værk. Jeg er i januar startet ud med at udfordre mig selv til, at gå flere ture – helst dagligt og meget gerne også lave lidt yoga el fysisk træning på stuegulvet. For at se noget andet end hvad jeg normalt ser på mine gå ture, fandt denne hjemmeside hvor der er rute anvisninger.

Jeg forsøger bevidst at sætte små mål, da sandsynligheden for succes derfor er større 🙂 Så hvis jeg skal skrue lidt på knap med gå ture må det være at få flere skridt i benene. Faktisk er mine børn også begyndt at gå en del ture, så det er oplagt at få dem med ud og gå også.

Foto: Didde Plet, På gå tur. Jan2021

Flere planer….

Jeg skal have indrettet spiseafdelingen i mit køkken færdig. Det er planen at flyttet et skab ind i spisestuen. Jeg vakler lidt mellem at bruge et gammelt skab jeg har i forvejen eller om jeg skal have købt et vitrineskab dertil. Om alle omstændigheder så skal skabet males i en flot farve og så skal jeg have hængt billeder op på væggen.

Så skal der strikkes trøje til Clara. Det går lidt på tur, hvem der skal strikkes til. Da begge piger og ikke mindst mig selv har en liste så lang med strikkeønsker 🙂

Læs eller genlæs her….

Hvordan jeg sidste forår byggede espalier til mine altaner.

Alle mine projekter vil jeg beskrive her på bloggen til inspiration. Håber du vil følge med.

Hvad har du af planer for din februar?? Har du nogle gode ideer til hvad vi kan lave i vores hjemme-vinterferie? Skriv gerne til mig i kommentar feltet nedenfor her.