Her er mit ynglings sted

Har du et ynglings sted?? Et særligt sted der har en særlig betydning for dig og som giver dig en bestemt følelse når du er der? Et My sweet spot.

I samarbejde med mine blogger kollegaer fra blogger fællesskabet bloggersbyheart.dk, har vi i august skiftes til at sætte fokus på vores “sweet spots” og idag er det så blevet min tur.

I mit tilfælde er mit ynglings sted, min have stol på min altan. Udsigten er til en stor grim orange skorsten og jeg sidder faktisk heller ikke særlig godt i stolen. Så stedet er langt fra eksotisk eller noget særligt i andres øjne. Men alligevel er det mit ynglings sted.

Privat foto

Hvorfor er min have stol så mit ynglings sted? Jo ser du, det er stedet jeg trækker mig til når jeg har brug for “Didde-tid”. Her slapper jeg af, strikker på et projekt, høre lydbog, drikker kaffe, lader op eller tænker store tanker.

Vi bor i lejlighed og det kan til tiden blive lidt tæt når man er 4 på ikke så meget plads. Så stolen og altanen er også det sted jeg kan trække mig til og får luft og tænke pause. Når ungerne høre højt musik og har gæster, og lejligheden står på den anden ende.

Da vi flyttede i lejlighed var jeg lige blevet skilt. Vi kom fra hus med den dejligste have, som dengang var mit frirum, mit sweet spot. Haven kunne lidt noget andet end min stol kan. Den gav mig glæde, jordforbindelse og den kunne stoppe mit tankemylder.

Jeg har efter vi flyttede i lejlighed fået fokus på hvor vigtig det er for mig at have et sådan ynglings sted i mit hjem (eller have). Det giver mig et form for pusterum, en slags meditation tilstand at trække mig til My sweet spot.

Flere ynglings steder

bloggersbyheart.dk kan du i morgen læse en opsamling af mine kollegaers “My sweet spot” som de har præsenteret på deres blogs gennem hele august måned. Der er rigtig mange spændende bud på ynglings steder og hvilken betydning stederne har.

I går skrev min kollega lisesommerlund.dk om hendes “My sweet spot”, tjek hendes indlæg her.

Fortæl mig om jeres “sweet spot” i kan skrive om det i kommentarfeltet. Jeg vil glæde mig til at læse om dem.

Kærligst Didde