Reklame – Indlægget er lavet i samarbejde med Hunkemöller

Regnen pisker ned i dag, så der er dømt inde dag. Så jeg har sat mig ved min computer med en god kop kaffe og kastet mig over shoppe bæredygtig under og nattøj fra Hunkemöllers hjemmeside. For at lave en ønskeliste til mig selv, med alle deres lækre produkter 🙂

Det sidste år har meget været anderledes og som mange andre, har jeg også været presset, på flere områder af mit liv. Mit liv er blevet noget mere gråt og kedeligt og det samme gælder mit undertøj! Jeg har virkelig forsømt mig selv meget. Mit liv det sidste år, er blevet levet i min corona-uniform (læs: mit træningstøj). Og det har ikke gjort noget godt for mig. Mit humør er blevet påvirket negativt. Og for at løfte det igen, har min læge ordineret mig til, at gøre mere af det der gør mig glad.

Shoppe bæredygtig undertøj fra Hunkemöller

Så jeg har været i tænkeboksen, for at finde ud af hvad der gør mig glad? En af de ting der er kommet på min liste er, at gøre mere ud af mig selv og klæder mig ordenligt på hver dag. Det er ikke kun mit tøj og mit hår der trænger til omsorg og opmærksomhed, men også mit undertøj og hvad jeg sover i.

At have lækkert under- og nattøj på, øger min selvfølelse, så derfor er det tid til at udskifte alle de hullede bomuldstrusser til nyt smart undertøj samt de slidte T-shirts jeg bruger som nattøj til et lækkert nyt fra Hunkemöller. Hunkemöller har bla et stort udvalg af bæredygtig undertøj og nattøj, hvorfra jeg har udset mig mig et par favoritter.

Min ønskeliste fra Hunkemöller…..

  • Der er SÅ meget i mit skab der virkelig trænger til udskiftning. Men det først der skal indkøbet er et nyt Bh sæt. Jeg er faldet for denne lækre Rabella BH (1) i den smukkeste grøn farve og selvfølgelig med tilhørende trusser til 🙂
  • Jeg elsker farvet undertøj så jeg drømmer også om at købe denne denne flotte Rose bh (2) i den fineste blommefarve farve Selvfølgelig med matchende trusser til 🙂
  • Nætterne er heldigvis begyndt at blive lidt varmere og lige om lidt skal jeg sove i denne fine søde Modal Lace natkjole (3) og skulle dette alligevel være lidt køligt når jeg skal spise søndagsbrunch vil jeg svøbe mig i tilhørende Vera blondekimino (4)
  • I år skal solen dyrkes og hver D-vitamin trækkes ud af sommeren og det kræver nyt badetøj 🙂 Jeg vil forkæle mig selv med en ny bikini og jeg er faldet for denne skønne røde bikini (5) med fine guld ringe detalje. Denne model har stor Cup størrelsen, så den passer til kvinder med store bryster som mig!
  • Jeg er dog også ret fristet til, at købe denne lækre Leopard badedragt (6) Leo print kan altså bare noget !

Kan ikke vente til jeg skal over til min lokale pakkepost og hente mit nye undertøj. Håber du ladet dig inspirere til at forkæle dig selv, også inderst inde 🙂

LÆS eller Genlæs:

https://diddeplet.dk/mine-bedste-ideer-til-nem-hjemmetraening/